De perfecte kandidaat voor een langdurige samenwerking.

Met meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van websiteontwikkeling en marketing ben ik, Sander Bellinga, de perfecte kandidaat voor een langdurige samenwerking. Ik kan mijzelf omschrijven als betrokken, vindingrijk, nauwkeurig en vakkundig.

Naast zelfstandig ondernemer ben ik docent bij Tio Business School Groningen. Hier geef ik vakken zoals E-commerce en Digital Marketing. Ook ben ik mede-eigenaar van een online retailer: The Kefir Company. Dit bedrijf is eigenaar van Yoghurt.nl, Joghurt.de en Yo-gurt.it, waar ik de websiteontwikkeling en marketing voor doe. Mijn kennis put ik dus niet alleen uit mijn onderneming, maar ook uit deze nevenactiviteiten.

Wekt dat je interesse? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Mijn expertises
Websiteontwikkeling
E-commerce
Online marketing
SEO & SEA
Benieuwd naar wat mijn klanten zeggen?

Sander heeft voor mijn advocatenpraktijk een werkelijk prachtige site gemaakt. Doordat Sander zijn vak verstaat en open staat voor ideeën van de klant, alsmede zijn ogen en oren over wie de klant is, goed open heeft, is hij in staat een site af te leveren waar je een puntje aan kunt zuigen.

Poortman- de Boer AdvocatuurLiesbeth

Sander heeft onze sites op een professionele manier ontworpen, hij heeft enorm veel talent en is creatief in alle opzichten. Sander kan met beperkte informatie al heel veel realiseren. Onze samenwerking verloopt altijd vlekkeloos. Wij geven onze opdrachten dan ook altijd met goed vertrouwen.

SL2ARemco

Ik werk sinds 2011 samen met Sander en heb dagelijks contact met hem over verschillende projecten. Naast dat Sander consistent is in kwaliteit, is de samenwerking ook altijd uitstekend. Erg plezierig!

WecommMark

Sander is een professional die zichzelf in de positie van zijn klant plaatst en zijn vaardigheden gebruikt om een win-win-situatie te creëren.

Vacation Villas ProvenceChristel

Benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen?

Laat een bericht achter