Profiel —

Met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van on- en offline marketing ben ik — Sander — de perfecte kandidaat voor een langdurige samenwerking. Ik kan mijzelf omschrijven als ambitieus, vindingrijk, nauwkeurig en bovenal loyaal. Ik meet mijn eigen succes aan de hand van uw succes. Pas wanneer u tevreden bent over de inzet van mijn product of dienst, ben ik dat ook.

netwerk van specialisten —

Ik werk hecht samen met een netwerk van specialisten. Samen met hen verzorg ik de realisatie van uw project. Ik werk voornamelijk samen met programmeurs en videospecialisten maar zo nu en dan ook met zoekmachinespecialisten en beroepsfotografen.
Deze inzet en combinatie van specialisaties levert uitstekende producten op. Door deze samenwerkingen is het mogelijk om de kosten van de opdracht te drukken. Hierdoor heeft u een goed product voor een passende prijs.

Doelgroep —

Mijn doelgroep bestaat voornamelijk uit internetondernemers en onderwijskundige organisaties. Voor de internetondernemers ontwikkel ik webwinkels en online platforms. De onderwijskundige organisaties bestaan uit educatieve uitgeverijen, onderwijsconsultants en e-learningspecialisten. Voor hen ontwerp ik digitale leeromgevingen en maak ik videoproducties. Daarnaast help ik starters in het MKB aan huisstijlen en websites.